Rendszerüzenet

Széchenyi 2020

a kedvezményezett neve: Maedler Hungary K5

a projekt címe: Gyártási technológia kapacitásbővítése a Maedler Hungary K5-nél a szerződött, támogatás összege: 11 882 671 Ft a támogatás mértéke (%-ban): 30% a projekt befejezési dátuma: 2019.09.16.

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01435 

 

A projektben realizált eszközbeszerzésekkel termelési kapacitásunkat bővítettük és a leginkább fejlesztést igénylő gépek technológiai megújítása történt meg. A CNC megmunkálás, száladagolás, darabolás, feliratozás munkafolyamatok fejlesztése történt meg. A lézeres jelölőgéppel eddig nem végzett munkaművelet hajtható végre, a termékeinket és az egyedi megrendelésre készíte, erőátviteli elemeket tudjuk feliratozni vele. A robotkar elsődleges célja a lézerjelölő gép és a Haas CNC megmunkáló központ kiszolgálása és a gépek termelékenységének növelése, valamint a technológiai színvonal emelése. Haas száladagoló berendezés: A gép elősegíti az alapanyag folyamatos adagolását, nagymértékben lecsökkenti az üzemi üresjáratokat. Közvetlenül kapcsolódik a Haas CNC esztergagépekhez és megmunkáló központhoz. ProLase M30 lézeres jelölő állomás: A vállalkozásunk által legyártott csapágy és erőátviteli elemek, illetve egyedi gyártású eszközöket a lézeres jelölő berendezés cikkszámmal, illetve a vállalkozás nevével látja el. Haas CNC VF-2 megmunkáló központ: A lassú, amotizálódott és pontatlan megmunkáló központot cseréltük erre a modern és korszerű anyagmegmunkáló központra. Pilous ARG330 DC kétoszlopos félautomata fűrészgép: Az üzemi működés során felhasználandó alapanyagok darabolására szolgáló berendezés. félautomata függőleges fűrészgép acélok vágásához.

 

Maedler Hungary K.. termelékenységnövelő beruházása Debrecenben

 

Kedvezményezett neve, címe:                       MAEDLER HUNGARY Kereskedelmi és Gépalkatrészgyártó Korlátolt Felelősségű Társaság 4031 Debrecen, Derék utca 68. VI. em. 51. ajtó

Megvalósítási helyszín:                                  4031 Debrecen, Nívó utca 7. 

Projekt címe:                                                    Maedler Hungary K.. termelékenységnövelő beruházása Debrecenben Szerződött támogatás összege:                       68 440 656 Ft

A támogatás mértéke:                                      70,00 %

A projekt tartalma:                                                       

 

A projekt keretében a MAEDLER HUNGARY Kereskedelmi és Gépalkatrészgyártó K5. a szerszámgyártás és az Egyéb m.n.s. gép, berendezés nagykereskedelme tevékenységeit kívánja fejleszteni. Ehhez kapcsolódóan egy 563,46 m2 alapterületű gyártócsarnok és iroda építése valósul meg. Az épület megújuló villamos energia ellátását 5,18 kWp napelem rendszer fogja ellátni. Fejlesztendő tevékenységünk tekintetében elengedhetetlen az eszközparkunk modern és innovaiv eszközökkel történő bővítése. A projekt keretében beszerzésre kerül 1db pántológép, 1db szerszámélező köszörű, 1db Szervó Forgóasztal, 1db kiesztergálófej-készlet, 1db Ké,ekercses vágóállvány, 1db Csuklókaros elektromotoros menekúrógép, 1db Gyalogkíséretű raklapszállító, 1db Homlokvillás targonca, 1db csomagoló asztal, 1db SALGÓ POLC- Manuális polcrendszer. Információs Technológia fejlesztéséhez kapcsolódóan 3 db Apple iPad, 1 db notebook,  számítógép konfigurációk 8 db,  1 db MacBook kerül beszerzésre. Előzőeken túl üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele és szakmai képzés is megvalósul. 

A projekt megvalósításával társaságunk képes felvenni a versenyt a megváltozott piaci körülményekkel, hatékonyabb munkavégzésre lesz képes, így elősegítve a vevői igények maximális kielégítését, mely közvetlenül hozzájárul jövedelmezőségének és eredményességének növeléséhez.

 

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:           2023.09.21

A projekt azonosító száma:                              GINOP-1.2.16-22-2023-00217                                                 

Kedvezményezett neve, címe: 

MAEDLER HUNGARY Kereskedelmi és

Gépalkatrészgyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

4031 Debrecen, Derék utca 68. VI. em. 51. ajtó

 

Megvalósítási helyszín: 4031 Debrecen, Nívó utca 7.

Szerződés száma: H-EKTG2/107249/2023/346202/001

Kölcsönszerződés összege: 25 000 000 Ft

A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B

A projekt neve: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú

Hitelprogram keretében A Forgóeszköz finanszírozás részletes leírása: munkaerő költség